"Festivalstemning" på Billingescenen

Arrangørerne af det første egentlige musikarrangement på Billingescenen kan kun være tilfredse med gårsdagens forløb. Man havde håbet på 100 solgte billetter, men der kom 150, og dermed hænger økonomien godt sammen.

Der gik dog en rum tid, før "festivalstemningen" indtrådte, men de fire unge fyre fra Brønderslev - The Map - var energiske, og de fik publikum med, som aftenen skred frem.

Her blev der både danset foran scenen og forsangeren gik forrest i en udendørs buggi-vuggi.

Jo - der var god stemning, fadøllene flød i en lind strøm, grillpølserne smagte godt, folk var glade og ingen ballade, solen kom frem, og det blev alt i alt en god aften i Billingeparken.

Inden The Map kom på scenen ved halv otte tiden, havde Søren fra Viborg varmet publikum op med en stribe af Elvis-klassikere, som han fortolkede med den rigtige musik i højtalerne.

En af initiativtagerne - Christina Have Trankjær - var godt tilfreds dagen derpå:

- Jeg er træt, men det var en forrygende aften med en fantastisk opbakning og fin stemning. Folk havde svært ved at tage hjem og mange fortsatte festen på Willies bagefter, fortæller Christina. Hun og de øvrige i gruppen har ikke helt overblik over økonomien, men hun er sikker på, at det hænger rigtig godt sammen.

Vi lader billederne tale - se her.

/hp
Lagt på nettet 26.05.2013 (09:45)